Family · Uncategorized

Sleep deprived


Yes. I am sleep deprived. Ever since balik rumah after habis pantang miscarriage kat rumah my mom, my son suddenly tak tido malam. Kalau tido je mengigau bagai nak rak. To the point of, my husband and I had to take turns to play with him in order not to let him scream in the middle of the night. Dia nangis bagai nak rak memang kawkaw punye lah. So how we did was, sorang tido, sorang jaga. Then once sorang dah tak tahan, bangunkan sorang lagi suruh take over. Tapi yg kesiannye pulak, my husband ade base check. Dia busy study tapi kena sleep deprived pulak. Hmmm

I serious tak tahu nak buat macam mana. Dulu my son boleh tido 12 hours. Sekarang ni 12 hours pun macam susah je nak tido. Letak dalam buai pun melalak. Letak atas baby cot pun melalak. Letak in between kteorang atas katil pun melalak. Semua benda tak kena. Kalau siang takde pulak dia menangis teruk camtu. Ni malam, dia pulak pergi nangis teruk2, memang xtau nak buat apa and mengantuk lah kteorang ni. Huhu

Qursi dah baca? Dahhh. Siap baca before dia tido lagi. Time dia nangis pun bacakan. Haishhh xtau lah nak buat macam mana.

I miss my 12 hours of sleep 😭

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s