Uncategorized

Baju oh baju

Okay I admit it. I WAS definitely a ‘baju psycho‘. To the point of every month, I need to have a new baju. Not buy a new clothes, but customize one! Especially when going for kenduri or raya. I dont want to wear the same one all over again.

And once I got married, my husband said, “Sudah! Membazir je keje,” uwaaaaaaa!! Agak sedih sebak disitu ye. Huhu 😥

So disebabkan badan iols belum cantik kurus macam dulu lagi, verangannnn lah nak buat baju ye. So technically, last baju yg I buat was my raya baju this year. Itu pun gitu gitu je. Tak meriah macam before kawen gitchewwww.

So now mampu tengok balik gambar lama yg kurus dgn tutup mata jelah tgk almari yg penuh baju2 dulu. Huhu

Anak dara, mak dara, anak dara (iols belum kenal dgn husband lagi time ni)
Fefeeling stewardess MAS ye dok
Masa reception belah I kat perlis
2 months postpartum. Time ni still bf lagi, so badan okay lah sikit. Now dah stop bf, badan naik kawkaw.
P/s : all of my baju above ni, was made from only ONE TAILOR! And affordable! Siap boleh tanya kalau nak buat baju camni2, kena beli kain berapa meter. Nak tau which tailor, boleh contact iols ye. Hihi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s